Plejevejledning

Alle Decadent produkter er lavet med kærlighed og lavet til at holde gennem tider og trends, og kan bruges på tværs af generationer. For at sikre den længst mulige levetid for dit produkt anbefaler vi, at du bruger imprægneringsspray regelmæssigt. Undgå fugt og regn, hvis det er muligt, men hvis dit produkt bliver vådt, skal du straks fjerne overskyende væske med en blød, tør klud og lade det tørre naturligt. Hvis der er opstået pletter, skal du rengøre læderet med vores specielle læderbalsam med en blød, tør klud. Sørg for ikke at gnide læderet, da det kan efterlade mærker.

Når tasken ikke er i brug, skal du fylde den med det medfølgende papir for at forhindre folder og for at sikre, at din taske opretholder sin oprindelige form. Derudover anbefaler vi at du opbevarer dit Decadent produkt i den medfølgende dustbag, da dette kan forlænge dit Decadent produkts kvalitet og levetid betydeligt.

Læder er et naturprodukt, og derfor er små variationer i læderet en naturlig forekomst. Hver vare er unik og kan variere i skygge og struktur. Overskydende farvestof kan forekomme, første gang tasken tages i brug. For at undgå af den overskydende farve smitter af på andre stoffer skal du bruge imprægneringsspray og bære tasken med tøj i lignende farver, indtil det overskydende farvestof er helt væk.

Ruskind har en åben overflade, hvilket gør det mere delikat. Ruskind tåler ikke nogen form for væske og skal rengøres med en speciel ruskindbørste. Denne type læder er mere tilbøjelig til at smitte af, tiltrække snavs og farven kan falme over tid.

Alt læder blødgøres, når det bruges og vil tage form herefter. Dette betyder, at tunge genstande eller overfyldning af en Decadent lædertaske sandsynligvis vil efterlade synlige spor af slid.

Vi håber, at du bliver glad for din nye Decadent lædertaske og vil passe godt på den.

FLOTTER

Flotter er vores klassiske læder, som vi har brugt i over ti år. Denne kvalitet af læder er holdbar med et flot korn på den øverste overflade. Det er fuldt farvet, men den øverste maling har en lidt mørkere farve på overfladen. Dette giver læderet et smukt, dybt udseende og en meget naturlig følelse.

Behandl dette læder med vores imprægneringsspray inden brug, og gentag dette ofte og flere gange om året for at forlænge dit produkts levetid betydeligt. Desuden skal du behandle din taske med vores læderbalsam, når den føles tør og har brug for fugt.

RUSKIND

Ruskind har en blød og børstet overflade. Dette er den mest delikate type læder i vores kollektion og skal behandles med største omhu. Ruskind kræver ekstra pleje med imprægneringsspray, da det let kan absorbere fugt, snavs eller fedt. Ruskind bør ikke behandles med læderbalsam, men kan rengøres med en speciel ruskindbørste. Desuden kan der forekomme overskydende farve, og mørkt farvet ruskind kan smitte af på lyst tøj såvel som mørkt tøj eller denim kan smitte af på lyst ruskind.

Ruskind kan falme over tid, når det udsættes for direkte sollys. Alle ovennævnte faktorer er naturlige kendetegn ved ruskind og er ikke dækket af vores reklamationspolitik.

Læs mere her

VEGETAL

Vegetal er vores mest naturlige læder med meget lidt struktur i overfladen, sparsom garvning, samt en naturlig overflade farve. Dette skind er meget slidstærkt, men vil over tid få tydelig patina da overfladefarven vil blive slidt, samt vejr og vind kan sætte sine spor. Denne type læder bruger vi hovedsageligt til vores kollektion af tasker uden foring, så som Rina og Elsa. Dette læder har en klar 70'er-følelse i både look og feel.

Behandl dette læder regelmæssigt med imprægneringsspray og læderbalsam for at forlænge dit produkts levetid betydeligt, samt for at bevare læderets naturlige glød bedst mulig.

EMBOSSED CROCO

Vores læder i præget krokodille er blevet dækket af en farvet film og præget med et mønster. Det farvede krokodille har en lille mængde tilsat skyggemaling på toppen for at give mere dybde. Læderet har en finish, der giver produktet ekstra glans og shine.

Dette produkt kræver ingen særlig behandling, da den blanke finish allerede tjener som et beskyttende lag på læderet. Læderbalsam anbefales heller ikke, da læderet ikke kan absorbere det.

NAPPA

Nappa er et kalveskind, der er både blødt og let. Det har en naturlig korneffekt på overfladen. Dette læders fejlfri udseende kan kun opnås ved udelukkende at bruge den højeste kvalitet. Dette læder er polstret for at give ekstra styrke, struktur samt blødhed.

Behandl dit nappaprodukt med imprægneringsspray inden brug og regelmæssigt samt med læderbalsam, når læderet føles tørt, for at forlænge din taskes levetid betydeligt.