Levering & retur

DANMARK
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer i Danmark.

Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere, kan du købe og downloade en returlabel til 39 kr. via vores returportal.

I Danmark leverer vi med GLS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 1-3 hverdage.

EU

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK
Det koster 190 kr på ordrer under 499 DKK.

Indenfor EU leverer vi med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.

NORGE OG SCHWEIZ

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK

Det koster 300 kr på ordrer under 499 DKK.


Til Norge og Schweiz leverer vi med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.

GRØNLAND OG FÆRØERNE
Vi opkræver et fragtgebyr på 350 DKK på alle ordrer til Grønland og Færøerne. Vi leverer med GLS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

Bemærk venligst at aftaler om momsrefusion til Grønland skal indgåes inden gennemført ordre, og vi kan kontaktes på info@decadentcopenhagen.dk.

ISLAND
Vi opkræver et fragtgebyr på 450 DKK på alle ordrer til Island. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

USA, CANADA OG RUSLAND
Vi opkræver et fragtgebyr på 485 DKK på alle ordrer til USA, Canada og Rusland. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

SYDKOREA OG AUSTRALIEN
Vi opkræver et fragtgebyr på 710 DKK på alle ordrer til De Forenede Arabiske Emirater, Israel, Thailand, Sydkorea, Australien og Kina. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

Er dit ønskede land ikke på den ovenstående liste? Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål til levering og priser på info@decadentcopenhagen.dk.

Brug venligst ovenstående leveringstider som et estimat, da længere leveringstider kan forekomme i nogle lande og Decadent A/S påtager sig ikke ansvaret for forsinkelser i tolden.
Bemærk at vi hos decadentcopenhagen.dk ikke er ansvarlige for, om det nationale toldvæsen i dit land opkræver told og moms på forsendelser.