Levering

DANMARK

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK
Det koster 39 kr på ordrer under 600 DKK.

Derudover tilbyder vi fri retur på ordrer over 1500 DKK.

I Danmark leverer vi med GLS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.

Vi tilbyder også muligheden for Pick Up in Store i vores Flagship Store i butikkens normale åbningstider, hverdage mellem 11-17.30.

Bemærk venligst at grundet den nye afgiftslov på pap- og papirsposer, er det lovpligtigt for alle detailvirksomheder at opkræve minimum 4 kr. pr. pose. Du kan ved Pick Up in Store vælge at tilkøbe en pose til 4 kr. eller vælge afhentning uden pose, hvis du selv medbringer din egen pose.

EU

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 1500 DKK
Det koster 112 kr på ordrer under 1500 DKK.

Derudover tilbyder vi fri retur på ordrer over 1500 DKK.

Indenfor EU leverer vi med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.


NORGE OG SCHWEIZ

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 1500 DKK
Det koster 225 kr på ordrer under 1500 DKK.

Derudover tilbyder vi fri retur på ordrer over 1500 DKK.

Til Norge og Schweiz leverer vi med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.

 

GRØNLAND OG FÆRØERNE

Vi opkræver et fragtgebyr på 350 DKK på alle ordrer til Grønland og Færøerne. Vi leverer med GLS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

Bemærk venligst at aftaler om momsrefusion til Grønland skal indgåes inden gennemført ordre, og vi kan kontaktes på info@decadentcopenhagen.dk.

 

ISLAND

Vi opkræver et fragtgebyr på 300 DKK på alle ordrer til Island. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

 

USA, CANADA OG RUSLAND

Vi opkræver et fragtgebyr på 400 DKK på alle ordrer til USA, Canada og Rusland. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

 

FORENEDE ARABISKE EMIRATER, ISRAEL, THAILAND, SYDKOREA, AUSTRALIEN OG KINA

Vi opkræver et fragtgebyr på 650 DKK på alle ordrer til De Forenede Arabiske Emirater, Israel, Thailand, Sydkorea, Australien og Kina. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

Er dit ønskede land ikke på den ovenstående liste? Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål til levering og priser på info@decadentcopenhagen.dk.

Brug venligst ovenstående leveringstider som et estimat, da længere leveringstider kan forekomme i nogle lande og Decadent Detail A/S påtager sig ikke ansvaret for forsinkelser i tolden.
Bemærk at vi hos decadentcopenhagen.dk ikke er ansvarlige for, om det nationale toldvæsen i dit land opkræver told og moms på forsendelser.

Er du det rigtige sted?

Se vores engelske site ved at klikke nedenfor

Decadentcopenhagen.com Nej tak