Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Decadent A/S
CVR-nr. 33583575
Store Regnegade 3
1110 København K, DK

Mail: info@decadentcopenhagen.dk

Tlf.: +45 70 70 76 37


BETALING

Priserne på Decadentcopenhagen.dk er i danske kroner, som er inkl. moms.

På Decadentcopenhagen.dk er det muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, PayPal samt MobilePay uden gebyr.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Du modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter en gennemført ordre. Tjek gerne uønsket post/reklamepost/spamfilter, hvis den ikke er kommet frem.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen er afsendt fra vores lager.

 

Klarna

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

 

Forbehold

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage,
eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

 

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Momsfritagelse

Når du handler på decadentcopenhagen.dk fra et land udenfor EU, vil den danske moms på 25% være fratrukket prisen.

Du skal derfor selv betale indfortoldningsomkostninger i dit eget land, når du modtager varen.

 

FRAGT

Danmark

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK
Det koster 39 kr på ordrer under 600 DKK.

Derudover tilbyder vi fri retur på ordrer over 1500 DKK.

I Danmark leverer vi med GLS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.

Vi tilbyder også muligheden for Pick Up in Store i vores Flagship Store i butikkens normale åbningstider, hverdage mellem 11-17.30.


Bemærk venligst, at grundet den nye afgiftslov på pap- og papirsposer, er det lovpligtigt for alle detailvirksomheder at opkræve minimum 4 kr. pr. pose.

Du kan ved Pick Up in Store vælge at tilkøbe en pose til 4 kr. eller vælge afhentning uden pose, hvis du selv medbringer din egen pose.

 

EU (Inkluderer ikke EFTA/EØS-landene)

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 1500 DKK
Det koster 112 kr på ordrer under 1500 DKK.

Derudover tilbyder vi fri retur på ordrer over 1500 DKK.

Indenfor EU leverer vi med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.


Norge & Schweiz

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 1500 DKK
Det koster 225 kr på ordrer under 1500 DKK.

Derudover tilbyder vi fri retur på ordrer over 1500 DKK.

Til Norge og Schweiz leverer vi med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 2-5 hverdage.

Grønland og Færøerne

Vi opkræver et fragtgebyr på 350 DKK på alle ordrer til Grønland og Færøerne. Vi leverer med GLS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.

Bemærk venligst at aftaler om momsrefusion til Grønland skal indgåes inden gennemført ordre, og vi kan kontaktes på info@decadentcopenhagen.dk.

Island

Vi opkræver et fragtgebyr på 300 DKK på alle ordrer til Island. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.


USA, Canada OG Rusland

Vi opkræver et fragtgebyr på 400 DKK på alle ordrer til USA, Canada og Rusland. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.


Forenede Arabiske Emirater, Israel, Thailand, Sydkorea, Australien og Kina

Vi opkræver et fragtgebyr på 650 DKK på alle ordrer til De Forenede Arabiske Emirater, Israel, Thailand, Sydkorea, Australien og Kina. Vi leverer med UPS, til enten pakkeshop eller til erhvervsadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 5-7 hverdage.


Er dit ønskede land ikke på den ovenstående liste? Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål til levering og priser på info@decadentcopenhagen.dk.

Brug venligst ovenstående leveringstider som et estimat, da længere leveringstider kan forekomme i nogle lande og Decadent Detail A/S påtager sig ikke ansvaret for forsinkelser i tolden.

Bemærk at vi hos decadentcopenhagen.dk ikke er ansvarlige for, om det nationale toldvæsen i dit land opkræver told og moms på forsendelser.


FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@decadentcopenhagen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af eller hele dit køb.


Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende din pakke retur til os.

Ved ordrer over 1500 DKK tilbyder vi, til udvalgte lande, gratis retur og vedlægger et præ-udfyldt returlabel med ordren som du kan benytte til returneringen. Det er vigtigt at notere, at labelen kun er til GLS og pakken derfor skal indleveres i en GLS-pakkeshop. Det anbefales at få en underskrift ved indleveringen som dokumentation, såfremt der skulle opstå problemer med din returforsendelse.

Hvis ordren er under 1500 DKK, står du selv for returfragten og vi anbefaler du benytter en af følgende to muligheder:

  1. Send varen retur med PostNord eller GLS med omdeling til Store Regnegade 3, København.

  2. Aflever varen i vores butik på Store Regnegade 3, København indenfor butikkens åbningstider i hverdagen.
     

Når du sender eller afleverer varen retur, så vedlæg venligst fakturaen, som du fik sammen med varen eller modtog på mail og sæt hak ved de varer, som du ønsker at returnere.

Vi ser gerne at varen sendes retur i ubrugt tilstand, med papirfyld, i tilhørende dustbag og med hangtag på, samt at den pakkes forsvarligt og gerne i samme emballage, som den er modtaget i.

Hvis der mod forventning er en fejl på den vare du modtager, bedes du gøre opmærksom på dette umiddelbart efter modtagelsen ved at kontakte os på info@decadentcopenhagen.dk eller på tlf. +45 70 70 76 37.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Vi anbefaler som nævnt ovenfor, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene til det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi forbeholder os retten til at tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:

Decadent Detail A/S
Store Regnegade 3
1110 København K, DK

Bemærk! Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshop.


REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slidtage.

Reklamationsretten dækker derfor ikke slidtage ved syninger, nitter, ringe og lynlåse, guld- eller sølvtilbehøret på taskerne, misfarvninger og skader forårsaget af væske såsom håndsprit, vand etc, hvis varen har haft den holdbarhed, man med rimelighed kan forvente.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Hvis du ønsker at reklamere over din vare så bedes du kontakte Decadent Detail A/S, inden du indsender varen på telefon: 41 67 70 80 eller mail: info@decadentcopenhagen.dk.

Husk at gemme kvitteringen og sende den med i en eventuel reklamationssituation. Reklamationer uden kvittering afvises.

Vi bestræber os på at behandle og retursende alle reklamationer inden for 14 dage.

Varen sendes til:  

Decadent Detail A/S
Store Regnegade 3
1110 København K, DK

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshop.

r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@decadentcopenhagen.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi videregiver oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af vores hjemmeside, logistik, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføring.

Disse virksomheder er databehandlere og må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Tre af disse databehandlere, Google Analytics v/Google INC, Klaviyo og Facebook, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S Privacy Shield. En kopi af certificeringen af disse tre databehandlere kan findes her:

Google Analytics c/Google LLC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Facebook, INC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active


Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens art 6, stk. 1, litraf.

Personoplysningerne registreres hos Decadent Detail A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på decadentcopenhagen.dk er E-commerce Manager, Laura Oehlenschlæger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: lo@decadentcopenhagen.dk.

 

STANDARDSFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

Decadent Detail A/S
Store Regnegade 3
1110 København K, DK
info@decadentcopenhagen.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________

 

Bestilt den: ________________________     Modtaget den: ________________________

 

Forbrugerens navn: _______________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: _____________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________     Dato: __________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.09.21

Er du det rigtige sted?

Se vores engelske site ved at klikke nedenfor

Decadentcopenhagen.com Nej tak