Vores ansvar

Alle Decadent produkter er lavet med kærlighed og lavet til at holde gennem tider og trends, og kan bruges på tværs af generationer. De er alle håndlavede i Tyrkiet, af lokalt opdrættet læder af høj kvalitet, som også er et affaldsprodukt fra fødevareindustrien, hvilket sikrer, at intet dyr aflives med det eneste formål at fremstille en taske. Dette understøtter også vores zero-waste politik, hvilket sikrer, at intet læder ligger hen uden at blive brugt; læderafskæringer laves til forstærkninger, nøgleringe og andre add-ons. Dette har fra tidernes begyndelse været og vil altid være kernen hos Decadent.

Decadents grundprincipper beror på nøje overvejelser over for alle mennesker, som vi arbejder med, såvel de dyr, som vores læder stammer fra, og vores one-point-production i Tyrkiet, manifesterer de bæredygtige initiativer, som vi bygger vores forretning på. Hos Decadent vælger vi at producere baseret på efterspørgsel og ikke i store mængder, for at undgå for store lagre. Vi bestræber os på løbende at udvikle os og tilpasse os til et stadigt skiftende miljø og forretning ved nøje at udvælge vores partnere og leverandører samt at holde vores CO2-fodaftryk på et minimum.

Designfilosofien

Designfilosofien bag Decadent Copenhagen værdsætter tidløse klassikere, der er uafhængige af årstider og trends. Desuden har vi holdt vores leverandørkæde kort for at få den højeste kontrol og de bedste standarder, hvilket udmunder i at vores garveri, som vi har arbejdet med i 13 år, idet de har opnået ISO 45001-certifikatet samt guldstatus hos læderarbejdsgruppen og overholdelse af REACH. Vi har et meget tæt partner- og venskab med vores produktionsfacilitet i Tyrkiet, og de producerer og samarbejder kun med andre mærker, som vi føler os ligesindede med, i strategi og tankegang.Hos Decadent Copenhagen stræber vi efter at gøre en forskel på mange niveauer og engagere os i socialt ansvar, hvilket manifesterer sig gennem vores forskellige kampagnesamarbejde med The Heart Association, Fight Against Cancer og Mother Aid gennem årene og donerer salgsprovenuet til disse vigtige årsager. Som en gratis service tilbyder Decadent Copenhagen Life Extension Services, hvilket betyder, at kunder i et hvis omfang kan få repareret deres tasker. Kontakt os på info@decadentcopenhagen.dk for mere info. Dette hjælper os med at forlænge vores produkters levetid betydeligt.