Vores historie

Decadent er et dansk designfirma grundlagt af Karina Mundt Holst i København, Danmark i 2005. Decadent er et autentisk og stærkt brand, der stræber efter at levere kompromisløse og tidløse tasker og tilbehør på tværs af generationer. Gennem en tidløs og funktionel designtilgang, en evig kærlighed til æstetik, kvalitet og kunst, leverer Decadent et alsidigt univers til den selektive og selvsikre kvinde, der værdsætter skandinavisk elegance, håndværk og kvalitet.

Decadent hylder det tidløse design med hovedfokus på at gøre klassisk, trendy. Decadent tilbyder en avanceret brandoplevelse, der leverer et bredt udvalg af luksustasker lavet med kvalitetshåndværk til kvinder i alle generationer og kulturer rundt om i verden. Vi mener, at alle kvinder har en autentisk og unik personlighed, som fortjener at blive set og fejret. Karina værdsætter danske designtraditioner, som er eksemplificeret i forenklede, minimalistiske, men alligevel trendy stilarter. Decadents produkter er lavet med kærlighed og lavet til at holde gennem tider og trends.

Vores designs er den perfekte kombination af høj kvalitet og tidløshed, såvel som det foretrukne valg når der skal tilføjes 'that little something' til enhver stil og lejlighed i en jordnær og modig kvindes liv. Vi sigter mod at give forbrugeren en holistisk og eksklusiv brandoplevelse.