Tasken, der blev kendt i TV-serien Borgen, hedder Stella

Hvad er det dog for en smuk taske, hun bærer rundt på, tænker du måske?

Den opmærksomme seer, der har sans for lækkert dansk taskedesign, vil hurtigt bemærke, at Birgitte Nyborg i TV-serien Borgen får fornemt selskab. 

Gennem serien har hun nemlig vores Stella Big Tote i farven Croco Black med rundt som sin tro følgesvend. Den får både lov til at sidde med til højbords i Folketinget og er med hjemme i privaten hos udenrigsministeren.

Stella er en grab-and-go taske - uanset hvor du, eller Birgitte Nyborg, skal hen.

Credits: Netflix - netflix.com

Birgitte Nyborgs taske: Stella Big Tote fra Decadent

Det er Sidse Babett Knudsen, der spiller landets udenrigsminister i den seneste sæson af “Borgen - Riget. Magten. Æren.” fra 2022. Her bærer hun gennem hele sæsonen rundt på en smuk, sort sag af en totebag, som har fået både danskernes og udlandets opmærksomhed. Og det forstår vi godt! 

Stella Big Tote er en del af tote-familien fra Decadent og repræsenterer dermed en storesøster. Tasken har et stort rum og et mindre rum, som lukkes med lynlås. Hun kan rumme op til en 15-tommer bærbar computer og er den perfekte taske til hverdagsbrug - uanset om du færdes på Christiansborg eller ej. På trods af sin størrelse er den utrolig let. 

Stella fås i 8 smukke farver - Croco Black, Apricot Orange, Clay, Concrete Grey, Black, Mocha, Olive og Suede Dark Brown.

Style nr. 742

Mål: B: 31 CM, H: 37 CM, D: 17 CM

DECADENT COPENHAGEN STELLA big tote Totes Croco Black

STELLA

Normalpris 19,99 kr.
Normalpris Udsalgspris 19,99 kr.

big tote - Croco Black

STELLA

Normalpris 4.250 kr.
Normalpris Udsalgspris 4.250 kr.

big tote - Croco Black

En tote bag fra Decadent, er en tote bag for livet

Stella Big Tote er, som alle vores tasker og accessories, lavet af læder i høj kvalitet, som, hvis det behandles godt, er med til at forlænge levetiden af din taske.  Alle tasker laves i hånden af faglærte specialister på en mindre familieejet fabrik i Tyrkiet. Vi har et særligt nært forhold til vores producent, som vi har benyttet siden 2006. Et forhold der sikrer den bedste kvalitet, samt at Decadents produkter bliver til under forhold, som vi kan stå 100% inde for. Skal den populære Birgitte Nyborg-taske fra Borgen være din? Hvis du drømmer om en tote bag, der kan rumme alt det, du har med dig rundt i hverdagen, og som samtidig fuldender ethvert outfit, så er Stella Big Tote et godt bud. Stella er en klassisk taske i kvalitetslæder, som du kan bruge igen og igen, uafhængigt af modetrends og sæsoner.  Er du modig, kan du gå med en af de smukke farver, og er du mere til det enkle og stilrene, så kan du gøre som Birgitte Nyborg og vælge en Stella Big Tote i farven Croco Black.