En stor gruppe danskere har siddet klinet til skærmen de sidste mange søndage for at følge med i den stjernespækkede serie ‘Oxen’. 

Der er ingen tvivl om, at der har været fuld fart på drab, intriger og mystik i hvert eneste afsnit. Men midt i alt det hektiske, spottede seeren med sans for lækkert dansk taskedesign måske en helt særlig slags i Frigg Mossmans hånd. 

Tasken er vores Stella Big Tote i farven Clay, som undervejs er med på en række nervepirrende gerninger, imens hun ledsager PET-chefen. Enten solidt placeret i hånden eller på passagersædet i den røde Tesla.

1 af 3

Credits: TV2 Play

Stella Big Tote: En elegant følgesvend til PET-chefen

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ellen Hillingsø er en folkekær skuespiller med mange store roller bag sig. Nu også rollen som den kølige, sofistikerede og velklædte PET-chef med en dagsorden, som er meget svær at afkode. 

Apropos velklædt, spotter vi flere gange Frigg Mossman i selskab med en Decadent tote-bag i en lækker brun farve. En taske, som har et større og et mindre rum med lynlås – perfekt til at rumme en 15-tommer bærbar computer og hvad der ellers skal medbringes på en travl hverdag, samt et legitimationskort, så det altid er lige ved hånden. 

Vores Stella Big Tote er en populær dame – og det forstår vi godt! Hun repræsenterer den ældste søster i tote familien af en søskendeflok på tre. På trods af størrelsen er Stella utrolig let. En grab-and-go taske, som følger dig, uanset om din hverdag er lige så intens og nervepirrende som Frigg Mossmans, eller ej. 

Stella er forarbejdet i det lækreste skind, og hun findes i sprøde farver såsom – Clay, Mocha, Black, Croco Black og Apricot Orange.

Style nr. 742

Mål: B:31 CM, H: 37 CM, D: 17 CM

DECADENT COPENHAGEN STELLA big tote Totes Clay

STELLA

Normalpris 19,99 kr.
Normalpris Udsalgspris 19,99 kr.

big tote - Clay

STELLA

Normalpris 4.250 kr.
Normalpris Udsalgspris 4.250 kr.

big tote - Clay

En tote bag til den selvsikre kvinde

Hos Decadent designer vi tasker til en selvsikker, ansvarsbevidst og respektfuld kvinde, som værdsætter kvalitet i alt. Alt, hvad hun investerer i og alt hvad hun gør. Vores Stella Big Tote er tidløs, uden logoer og dominerende detaljer, og passer til kvinder i alle aldre på tværs af livsstil, job, status – en klassisk taske i kvalitetslæder og stilistisk design, som du kan bruge igen og igen.

Hos Decadent er kvalitet og funktionalitet i højsædet, og alle vores tasker er håndlavede i Tyrkiet på en familieejet fabrik. Det er vigtigt for os, at der er hjerte og historie bag vores tasker og det håndværk, det er, at lave tasker, som holder gennem tider og trends.

Ønsker du at bære tasken som Frigg Mossman?

Hvis du drømmer om en tote bag, der kan rumme alle de vigtigste hverdagsessentials, og som samtidig fuldender ethvert outfit, så er Stella Big Tote et godt bud. Stella er en klassisk taske i kvalitetslæder, som du kan bruge igen og igen, uafhængigt af modetrends og sæsoner. 

Er du modig, kan du gå med en af de smukke farver, og er du mere til det enkle og stilrene, så kan du gøre som Frigg Mossman og vælge en Stella Big Tote i farven Clay..